Uventet stopp for Aasen

marius-aasen_pressebilde_baw.jpgHelt uventet har en samarbeidspartner trukket seg fra satsningen og avtalen med Aasen, og teamet får dessverre ikke deltatt under helgens NM-runde på Bjørkelangen.

– Det er veldig kjedelig å ikke få kjøre på Aurskog, og samtidig miste en samarbeidspartner. Det var et løp jeg virkelig hadde sett frem til og jeg liker veiene på Bjørkelangen veldig godt. I tillegg var jeg godt mentalt forberedt for å kjøre fort, forteller en skuffet Marius Aasen som går glipp av viktige NM-poeng denne helgen.

Selv med en litt trøblete start på sesongen, går det ikke utover motivasjon til den unge 20åringen fra Hønefoss.

– Selv om vi må stå over denne NM-runden, lover jeg at vi skal komme sterkere tilbake i resten av NM i år. Motivasjonen og viljestyrken er sterkere en aldri før. Vi jobber med mange løsninger og har mange tanker for resten av sesongen, sier Aasen fra NAF Motorsport Asker og Bærum.

Nå må teamet jobbe hardt for å få på plass både ressurser til kommende løp i inneværende sesong, og samtidig jobbe mot sesongen 2013.

Om to uker stiller Aasen og Engan til start i miiljørallyet Zero Rally, et løp for biler uten utslipp, sammen med blant annet Tone Damli Aaberge, Bjørn Dæhlie, Trude Mostue, Gunhild Stordalen og Timbuktu. Rallyet går fra Östersund i Sverige til Trondheim, og har i år deltagerrekord med 54 utslippsfrie biler – elbiler, hydrogenbiler og biobiler. I år stiller de til start med en Tesla Roadster i et av NAF sine team.

– Det er andre året på rad vi deltar i Zero Rally, og dette er noe vi begge gleder oss til. Det er spennende å få være med å kjøre fremtidens biler. Jeg setter stor pris på at NAF tar meg med som frontfigur. Zero Rally er et godt konsept og jeg håper fordelene som miljøbilene har, vil fortsette å vare i mange år til, sier 20-åringen Marius Aasen.