Vålerbanen Hotell offisielt åpnet

Det var stor festivitas på Vålerbanen tirsdag da det nye hotellet på baneanlegget ble offisielt åpent.

  Med sitt nye hotell med 22 rom og totalt 34 senger har Vålerbanen fått en flott tilvekst og et tilbud som er kjærkomment for svært mange brukere av banen. Selv om den offisielle åpningen ikke var før denne uken, har hotellet vært i drift en god stund, og det har vært bedre belegg enn budsjettert så langt.

Det er NAF som er hovedaksjonær i Norsk Trafikksenter AS Vålerbanen, og det var direktør Stig Skjøstad som fikk æren av å klippe snora og slippe de inviterte gjestene inn i hotellet fasiliteter. Blant disse var Vålers ordfører, Lise Berger Svenkerud og NAFs president Fredric Andersen. Våler kommune og Hedmark Fylkeskommune er også medeiere i det flotte anlegget i Våler.

NBF var også representert med både president Per Madsen og Generalsekretær Hallgeir Raknerud. Madsen hilste fra norsk bilsport og overrakte blomster til daglig leder ved Vålerbanen, Trygve Schjerpen.

I tillegg til de 22 overnattingsrommene på hotellet er det kafeteria som serverer både frokost, lunsj og middag. Det er en utstillingshall på 400 kvadratmeter.

Totalt er det investert om lag 25 millioner kroner i forbindelse med byggingen av hotellet, som blant annet har fått en stor nyasfaltert parkingsplass.