Vanskelig debut for Krohn

a_krohn_09.bmpSesongens første løp i det Amerikanske Formel Star Mazda-mesterskapet gikk ikke slik Anders Krohn og team Mundill hadde ventet seg. Det ble motorproblemer og en 17. Plass til Anders på Sebring.

Anders startet løpet på Sebring International Raceway i Florida fra sjette startspor, men kunne ikke forbedre sin posisjon på grunn av motorproblemer. Treningen før kvalifiseringen var vanskelige med utallige mekaniske problemer som gjorde at teamet ikke fikk utviklet bilen så fort som de hadde håpet på. Men teamet gjorde en god jobb og satte sammen en bil som Anders klarte å kvalifisere som nummer seks, en stor forbedring i forhold til treningen.

Uheldigvis var problemene ikke over, og Anders fikk motorproblemer allerede på oppvarmingsrunden i løpet. Han fikk en god start, men så snart han kom til langsidene ble han passert av flere biler om gangen. Den 21-år gamle Rogalendingen kjempet så hardt han kunne, men kom i mål på en beskjeden 17. plass.

-Dette har vært en vanskelig uke og verken teamet eller jeg har blitt belønnet for det harde arbeidet vi har lagt ned den siste tiden, kommenterte Anders Krohn om sin Star Mazda debut.

-De plutselige motorproblemene kunne ingen ha forutsett. Men jeg er stolt over hvor dedikert hele teamet har jobbet til tross for problemene, og føler meg sikker på at vi kommer tilbake sterkt.

Anders reiser nå hjem til Norge der han skal jobbe med sine Norske sponsorer og samarbeidspartnere.

Det neste løpet på kalenderen er 25. april på Virginia International Raceway, den samme banen som Krohn vant sine første løp i USA på.