Vanskelig helg for Isachsen

S_Isachsen_15_juni3
Helgens dobbeltløp i Global Rallycross Championship på Daytona International Speedway gikk ikke som Sverre Isachsen hadde håpet på forhånd.

 

Sverre Isachsen har hatt en vanskelig start på årets sesong i Red Bull Global Rallycross, og stort bedre skulle det ikke gå denne helgen i brennhete Florida. Tekniske problemer og påkjørsler gjorde at Isachsen ikke nådde noen av de to finalene på Daytona International Speedway.

 

– Dette har vært en svært vanskelig helg med både tekniske problemer og påkjørsler. Jeg har et fantastisk team som står på døgnet rundt for at ting skal gå bedre, men vi mangler marginene på vår side. Akkurat nå er jeg skuffet, men det er bare å legge denne helgen bak seg og se fremover, sier 44-åringen fra Hokksund.

 

Tanner Foust i Volkswagen vant lørdagens løp på Daytona, mens Sebastian Eriksson i Ford vant søndagens løp.

 

Isachsen, som kjører for Subaru Rally Team USA, viste til tider sterk kjøring i årets andre og tredje runde i Red Bull Global Rallycross. Men det går hardt for seg i denne sporten, og påkjørsler og brutte løp er en del av gamet. Neste løp for Isachsen er på militærbasen Marine Corps Air Station New River i North Carolina den 5. juli.