Vanskelig helg for Isachsen

S_Isachsen_15_mai4
Årets åpningsløp i Global Rallycross Championship gikk ikke som Sverre Isachsen hadde håpet på forhånd. Etter mye problemer kom han seg til finalen, men der måtte han til slutt bryte med en ødelagt drivaksel.

 

– Dette har vært et av de mest frustrerende løpene i hele min karriere. Alt som kan gå galt har gått galt, har det virket som. Samtidig er Subaru Rally Team USA et utrolig bra team, som aldri gir opp. Takket være fantastiske mekanikere kom jeg meg til finalen, forteller Sverre Isachsen.

 

Årets første løp i Red Bull Global Rallycross gikk på en bane rett ved stranden i Fort Lauderdale, Florida. Sverre Isachsen stilte til start med en helt ny Subaru Impreza, men «barnesykdommene» meldte seg allerede på lørdagens kjøring. Det var problemer med både drivaksler og turbo, men takket være eminent kjøring og gode mekanikere klarte Isachsen å komme seg til finalen etter at han ble nummer to i det såkalte «Last Chance Qualifier».

 

I finalen kjørte Isachsen godt, og lå lenge på femteplass. Men til slutt røk en drivaksel, og Subaru-føreren måtte gi seg. Han ble dermed klassifisert på en niendeplass.

 

– Jeg må bare takke teamet som aldri gir opp, også får jeg håpe at uflaksen for i år er brukt opp nå i det første løp. Nå venter X Games i Austin, hvor jeg ser frem i mot en norsk duell mot Andreas Bakkerud. Men vi må finne ut av årsaken til alle problemene denne helgen hvis jeg skal ha noen sjanse på en topplassering i X Games.

 

X Games arrangeres på Formel 1-banen Circuit of the Americas utenfor Austin i Texas allerede til helgen, men teller ikke i årets Red Bull Global Rallycross Championship. Ken Block vant søndagens løp i Fort Lauderdale. Han er en av mange stjerneførere som også stiller til start i X Games.