Vanskelig helg for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen retter blikket fremover etter en vanskelig helg i Rally Finland. 10. plass og ett VM-poeng var ikke det han håpet på.

 

– Det har ikke vært den helgen som vi forventet. Vi visste det kom til å bli vanskelig, men ikke så ille som det faktisk ble. Etter feilen vi gjorde fredag, var vi først på veien både lørdag og søndag – og i den posisjonen er den nesten umulig å utrette noe her i Finland, forteller Andreas Mikkelsen.

Sammen med kartleser Anders Jæger sleit han med følelsen i bilen, og brukte derfor de to siste dagene til å teste ut nye ting med bilen for å få best mulig utbytte av årets åttende VM-runde.

– Det skal bli godt å komme hjem og analysere alt som har skjedd i helga, og komme sterkere tilbake i de kommende løpene, sier 29-åringen, som er revansjesugen før Rally Tyskland, som er neste løp på VM-kalenderen. Der tok han en sterk andreplass i fjor.

– Vi ønsker å slå tilbake i Tyskland, for det er absolutt forbedringspotensial med følelsen med bilen, og det akter vi å vise i neste løp. Jeg forventer at vi viser oss fra en annen side der, sier han før asfaltrunden.

Estlenderen Ott Tänak stakk av med seieren, etter å ha ledet Rally Finland gjennom det meste av løpet.

 

Ny vlog på YouTube

Følg Andreas og Anders når de forbereder seg til sin første triathlon; Isklar Norseman Xtreme Triathlon. Ukentlige episoder slippes på YouTube-kanalen fram løpet 4 august og uken etter.

 

Klikk på linken for å se første episode: https://www.youtube.com/watch?v=IydYRPHkHYI