Vanskelig helg

K_Johansen_16_05_3
Det ble vanskelig for Kenneth Johansen under den andre NM-runden i rallycross som gikk på Gardermoen i helgen. Tekniske problemer og til slutt en skuffende åttende plass.

– Det startet allerede på fredagen da vi skulle sette inn den nyoverhalte girkassen. Da den var på plass virket ikke kløtsjen, og det var ut igjen med kassen for å få reparert dette, og vi var ikke klar før kl. 23 fredagskvelden, sier Kenneth Johansen, som legger til at det etter dette ble ei vanskelig helg, også på grunn av et skiftende vær med regn og opphold.
– Kjørte en ok første omgang og kom inn til en syvende tid, men det kom regn på startplata som ødela for det som kunne blitt noe bedre.

I de neste omgangene ble det både en snurring og nye problemer med kløtsjen.
-Ble liggende på tider rundt den jeg fikk i første omgang, og problemene med kløtsjen  gjorde at vi måtte jobbe til halv to natt til søndag for å få reparert dette.
– En åttende tid i den siste omgangen på søndag gjorde at det ble kjøring i B-finalen. Lå på tredje her og hadde håp om en andre plass som hadde gitt A-finale, men da klarte jeg selvsagt å snurre igjen spå det glatte føret.

For Kenneth Johansen ble det en stang ut helg, men likevel ser det ikke helt mørkt ut i sammendraget.
– Ingenting er avgjort i NM, så nå er det bare å ta sommerferie, strekke opp bilen og lade opp til den tredje runden som går i Solør 6. – 7. august.