Vant på Nürburgring – jager tittelen

D_OLsen_14_juliDennis Olsen (18) tok sin andre seier i Formel Renault på Nürburgring. Med en andreplass totalt jager han nå en historisk mesterskapstittel.
Dennis Olsen tok sin andre seier i Formula Renault Euro Cup da han i helgen vant på Nürburgring. To finaler ble kjørt, og Dennis plukket med seg verdifulle poeng med en fjerdeplass og en fantastisk seier. Han kontrollerte inn til mål hele 6 sekunder foran Charles Leclerc fra Monaco.

Dette mesterskapet er et av de viktigste i rekrutteringsklassene til Formel 1, og utøverne følges nøye av disse teamene. Det er derfor verdenseliten av unge bilsportsutøvere kjemper i nettopp dette mesterskapet.
D_OLsen_14_juli2

Denne løpshelgen startet med en forholdsvis dårlig kvalifisering, der Dennis måtte starte helgens første finale i fra 12 startspor. Under vanskelige forhold med våt og glatt bane, Plukket Dennis seg opp til en verdifull 4.plass. Dermed var andreplassen totalt i mesterskapet adressert Østfold og Norge.

Søndagens kvalifisering for helgens andre race ga en soleklar pole position, og første startspor for Dennis. Denne Posisjonen holdt altså helt inn, og Dennis kom i mål hele 5 sekunder foran nummer to, og mesterskapsleder Nyck de Vries endte på en 4. plass i dette løpet. Dermed tok Østfoldingen inn på mesterskapsledelsen, og spenningen er stor for de resterende løpene i sesongen.

– Det er utrolig gøy å lykkes, og det er kombinasjonen av forberedelser, hardt arbeid og sammholdet mellom team og sponsorer som som kommer frem i slike resultater sier Dennis Olsen på telefon fra Tyskland. Så langt i sesongen har vi hatt litt stang ut i kvalifiseringene, og vi har fokusert veldig på dette. Nå har jeg fått bevist at jeg har farten som skal til, og dermed preseterer toppresultater. Det er perfeksjonering av alle ledd som til slutt avgjør sluttresultatet, og slik det står nå er det ikke lenger en umulighet å ta dette mesterskapet

.

Det gjenstår 6 finaler i sesongen, og neste løp går av stabelen 12-14 september på Grand Prix-banen Hungaroring i Ungarn.