Var med i toppen igjen

daniel-holten-citroen-saxo-9.jpgFor andre gang kom Daniel Holten seg til en A-finale i EM, og endte på en sjetteplass i Tsjekkia. Også innsatsen i Bilsporttalentet sist uke er han er han fornøyd med.
Det var andre gang Daniel Holten deltok i en EM-runde. I Sverige i juli ble han nummer fire. I Tsjekkia startet det med en fjerde tid i første omgang lørdag, og denne, sammen med en tredjetid søndag, gjorde at han kunne stille i fjerdesporet i A-finalen.

-Vant det ene heatet mitt og ledet i det andre, og jeg føler at både jeg og bilen har farten inne som skal til for å være med å kjempe i toppen i Europa.

I finalen tok han alternativsporet tidlig og var med i kampen om en plass på pallen da han snurret.
-Var oppe på tredjeplass, men fikk en dunk fra en som kom ut fra alternativsporet og snurret, sier Daniel, som nå er på vei hjem til Vikedal for å gjøre seg klar til de to siste rundene i Vestlandsmesterskapet.
-Planen er å kjøre de to neste helgene også, først på Klepp så i Vikedal, men det gikk en drivaksling i finalen og vi må få sjekket opp dette før vi ser om dette kan gå.

Daniel reiste rett til Tsjekkia etter at han i to dager hadde konkurrert med fire andre unge bilsportsutøvere om å bli Bilsportstalentet 2010. Her var de gjennom kjøring med ulike biltyper, fysiske tester og til slutt en intervjusituasjon. Daniel er fornøyd.
-Jeg er spesielt godt fornøyd med den fysiske testen, men også de andre øvelsene syns jeg gikk greit, og føler jeg fikk til det beste jeg kunne, sier han.
Hvem som har gått seirende ut av konkurransen blir offentliggjort på Bilsportsforbundet sin premieutdeling 20. november.