Var på vei mot karrierebeste

Nakken var på vei inn til karrierebeste på Silverstone i England, etter sin sterkeste kvalifisering i Porsche Supercup, men ble kjørt av banen i løpet.

Alt lå til rette for at Marius Nakken skulle kjøre inn til topplassering og karrierebeste på Silverstone i England denne helgen. Nakken hadde en sterk kvalifisering hvor han kjørte inn til 6. tid, kun tre tideler bak raskeste tid, og fire hundredeler bak nummer tre. Etter en god start i løpet, ble Nakken påkjørt av Leon Köhler fra Lechner, en manøver Nakken var svært lite fornøyd med.

Nakken klarte å fortsette etter sammenstøtet, men mistet flere plasser og fikk mindre skader på bilen, som gjorde at han ikke klarte å holde samme tempo som tidligere. Dommerne noterte seg hendelsen, og Köhler fikk tildelt en 5 sek straff og trekk i poeng i mesterskapet.

– Vi gjorde noen større endringer i teamet og med setup på bil til denne helgen. Selv med en liten hindring i kvalifiseringen klarte jeg å kjøre inn til en sterk 6. tid kun 3 tideler bak raskeste runde. Og kun fire hundredeler fra tredjeplass.  Starten på løpet var bra, frem til jeg ble kjørt av banen. Det er en usportslig manøver som ødelegger et toppresultat for meg denne gangen. Det positivet er at vi nå har farten til de raskeste, og vi har en ny mulighet i Barcelona kommende helg.