Varhaug avsluttet på Monza

p_varhaug_monza11.jpgPål Varhaug noterte seg for årsbeste i GP2-serien under avslutningsløpene på Monza. Han kjørte inn til 10. og 11. plass og noterte høyeste toppfart av alle.

Riktig nok tok han en  6. plass og poeng på Imola i GP2 Asia og en 8. plass i Spania Grand Prix, Barcelona. Men det var enkelt løp. På Momza avsluttet han med to gode resultater på en løpshelg.

-Det har vært et fysisk og psykisk tøft år å kjøre for ett så tøft team med verdens beste lagfører og teamkamerat som nå kanskje går direkte inn i F1. Kanskje for tøft, men vi har ikke penger til å gå sakte i denne sporten sier Pål. Nå endelig er planen at jeg blir i GP2 i minst to sesonger og tar den tiden jeg måtte trenge her.
-Alt ligger til rette for å bevege seg videre oppover i feltet og nå mine mål. Alt er der, og vi er der vi skal være etter min første sesong i GP2 sier Pål Varhaug.

Det er imidlertid ingen lett oppgave å fortsette i GP2 mesterskapet. Flere mennesker må se mitt potensial og være villig til å satse på min fremtid i sporten, og ha min tro på at vi skal vinne.
Budsjettet for 2012 er omtrent som Petter Northug på ski. Forskjellen er bare at jeg kjører om sommeren og må finne all økonomi selv forteller Pål Varhaug.

Målet mitt er å kjøre The GP2 Finale i Abu Dhabi i november som en oppkjøring til neste sesong. Men vi har ikke på plass budsjetter og samarbeidsparter til dette enda. Alle kontrakter er på plass, det er bare å signere om vi finner en økonomisk samarbeidspartner.