Varhaug-debut direkte på Viasat

p_varhaug_2.jpgFredag og lørdag kjører Pål Varhaug sine to første løp i GP2 Asia. Begge løpene kan du se direkte på Viasat Motor.

Pål Varhaug har allerede vært i Abu Dhabi i snart to uker, for å forberede seg til sesongstarten i vinterserien GP2 Asia. 20-åringen fra Ålgård i Rogaland har hatt fire testdager på Yas Marina Circuit og gleder seg til løpene på fredag og lørdag.

-Testene har gått greit. Vi har slitt litt med oppsettet på bilene, som har gjort at både min teamkamerat Romain Grosjean og jeg var litt bak i går, men det positive er at jeg kun var et tidel bak Romain, som nå nevnes som en av erstatterne til Robert Kubica.

Mister teamkameraten?
Renaults Formel 1-fører Robert Kubica skadet seg stygt da han deltok i et rally for moro skyld på søndag, og han mister trolig hele sesongen. En av kandidatene for å erstatte han er Romain Grosjean, som er en av Renaults testførere i Formel 1.

-For å være ærlig håper jeg Romain fortsetter som min teamkamerat for jeg har mye å lære av han, men det er uansett et godt tegn at jeg kun var et tidel bak en fører som nå nevnes som Kubicas erstatter i Formel 1, sier Varhaug.

Forsiktig målsetting
Selv om rundetidene til Pål Varhaug har vært gode under testingen, har han forsiktige målsettinger foran de to første løpene i Abu Dhabi.

-GP2 er fortsatt noe helt nytt for meg, og jeg har mye å lære enda. Spesielt hvordan jeg skal utnytte dekkene bedre, men jeg er på rett vei og blir bedre og bedre. Til helgen er målet bare å fullføre løpene og lære mest mulig. Det er en lang sesong med løp både i GP2 Asia og GP2 serien, så jeg har god tid til å lære.

Trening og kvalifisering kjøres torsdag, mens det første løpet går på fredag klokken 13.50 norsk tid. Dette løpet kan man se direkte på Viasat Motor med engelske kommentatorer, og den samme kanalen sender også lørdagens løp direkte fra klokken 14.00. Følg også med på www.gp2series.com og www.palvarhaug.com