Varhaug klar for GP3

P_Varhaug_15_marsPål Varhaug er klar for en ny sesong i GP3. Han skal kjøre for Jenzer Motorsport, et team han kjenner godt fra før, og har allerede gjennomført sesongens første test.

 

Like før seriens første test på Estoril i Portugal ble det klart med en avtale mellom Varhaug (24) og Jenzer. Også i fjor kjørte Pål tre løp i GP3 for Jenzer med en 8. plass som beste resultat. Han har også kjørt for teamet tidligere.

Under testen på Estoril 18.-19. mars var det Varhaugs teamkollega Ralph Boschung fra Sveist som var raskest under dag. Første dag gikk det noe saktere og da var det Oscar Tunjo fra Colombia som var raskest på den portugisiske banen. I det siste ettermiddagspaset på andre dag av testen noterte Pål Varhaug 5. beste tid, og da var han raskere enn sin teamkollega Boschung som tidligere på dagen noterte den beste tiden uansett dag. Med andre ord hang Pål godt med i testen.
P_Varhaug_15_mars 2

Neste test er i Valencia i Spania 9.-10. april, mens sesongens første løp er sammen med formel 1-løpet i Barcelona 8.-10. mai.