Varhaug med andreplass

varhaug.jpgPål Varhaug kjørte inn til henholdsvis andre- og femteplass i de to løpene i Auto GP-serien på Curitiba i Brasil i helgen. Dermed ligger han fortsatt på andreplass sammenlagt i serien.

Varhaug, som er med på Junior Team Norway, hadde fjerde beste tid under kvalifiseringen på den brasilianske banen. Adrian Quaife-Hobbs, Chris van der Drift og Antonio Pizzonia var raskere enn Pål, men alle fire var innenfor 28/100 sekund.

I det første løpet var det Antonio Pizzonia som krysset mållinjen først. Men bare 1,14 sekunder bak fulgte Pål Varhaug. Russeren Sergey Sirotkin, som er Varheugs fremste utfordrer i kampen om andreplass sammenlagt, fulgte på tredjeplass.
I det andre løpet ble det ny seier til Pizzonia. Her fulgte Chis van der Drift på andreplass, mens det ble femteplass til Varhaug. Pål hadde for øvrig løpets raskeste rundetid.

Sammenlagt i serien sikret Adrian Quaife-Hobbs seg seieren i helgen, selv han oppnådde beskjedne resultater i Brasil. Pål Varhaug er fortsatt på andreplass, og har ti poengs margin til Sirotkin.

En runde gjenstår i serien og den kjøres på Sonoma Raceway i California, 22.-23. september.