Varhaug var uheldig

p_varhaug_10.jpgPål Varhaug stod for sterk kjøring, men var uheldig i helgens to GP3-løp på tyske Hockenheim.

Uflaksen startet allerede på fredagens trening for 19-åringen fra Ålgård i Rogaland.

-Jeg var uheldig og snurret på en opptørkende bane. Der jeg snurret var det en gulflaggsone, fordi en annen fører hadde snurret, så da fikk jeg en straff av dommerne, forklarer Varhaug.

Straffen var at han ble flyttet sju plasser ned på startgriden fra hans 18. tid på kvalifiseringen. Lørdagens løp gikk imidlertid veldig bra, og den norske racerføreren kjørte seg opp til en 12. plass.

-Bilen var bedre enn på svært lenge. Jeg har i hele år slitt med «turn in» på bilen, men nå gjorde vi store forandringer på differensialen og det fungerte meget bra.

Derfor var Pål Varhaug optimist foran søndagens løp, hvor han skulle starte i 12. startposisjon. Han hadde også en god start, og var i løpet av noen svinger oppe på åttendeplass, men allerede på den første runden ble han påkjørt av en konkurrent og måtte bryte.

-Synd, men det er sånn som skjer. Jeg er i hvert fall uskadd, og jeg gleder meg over at bilen fungerte så bra i helgen.

Det neste løpet er allerede til helgen på Hungaroring utenfor Budapest i Ungarn.