Veiby vant Sigdalsrally

Ole Christian Veiby med svenske Johan Johansson i kartleserstolen vant lørdagens Sigdalsrally etter å ha vunnet tre av fire fartsetapper i sin VW Polo GTI R5

Det var altså Veiby som kom best ut av generalprøven foran neste helgs NM-åpning, Rally Elverum. Han vant løpet 14.5 sekunder foran Anders Grøndal, som hadde Veronica Engan i kartleserstolen i sin Skoda Fabia R5 for anledningen. På en tredjeplass fulgte regjerende norgesmester Frank Tore Larsen og kartleser Torstein Eriksen i VW Polo GTI R5. De var 34.4 sekunder bak vinneren.
Marius Aasen og Marlene Engan Aasen endte på fjerdeplass i deres nye VW Polo GTI R5. De var drøye minuttet bak Veiby.

Vinner av klassen for internasjonale biler med 2WD ble Morten og Merete Storsveen i Renault Twingo R2. De endte også på en solid 6. plass totalt.
På 7. plass totalt endte Stein Erik Brynildsen/Jørgen Leivstad i Mitsusbi Lancer, og de vant dermed nasjonal 4WD.
Best i nasjonal-bil med 2WD ble Mats Peder Hvambsahl/Lasse Berg i Volvo. De endte på 8.plass totalt, og var 16.1 sekund foran Jakob Hvambsahl/Odd A. Midtgaard, også de i Volvo.
Det var 60 startende i Sigdalsrally, og 40 av dem kom i mål.

Det var fire fartsetapper, det vil si to etapper som begge ble kjørt to ganger. Først ut var kjente Letmolia på 17.10 km. Her var Veiby den raskeste. Andre etappe var Nyseterveien på 14.66 km og raskest her var Eyvind Brynildsen, som dessverre måtte bryte på SS4 med tekniske problemer i sin Skoda.
Disse to etappene ble altså kjørt en gang til, og da var Veiby raskest på begge.