Vellykket testløp for Guttorm Lindefjell i Holland

lindefjell_500.jpg To uker før EM i rallycross starter i Portugal, har Guttorm Lindefjell fra NMK Kvinesdal vært i aksjon i Holland.

Målet med deltakelsen var i første rekke å teste ut bilen og eventuelt få foretatt de siste justeringer før alvoret starter om to uker.

37-åringen fra Kvinesdal satser for fullt i årest EM, og målsettingen er å hevde seg helt i teten i den største klassen med sin Ford Focus. Lindefjells team, RISA Racing Team, har en klar målsetting om å vinne EM-tittelen i løpet av tre år. Under helgens løp i Holland fikk teamet de svarene de lette etter, og på tross av at tiden frem mot EM-start er knapp, er Guttorm Lindefjell udelt positiv. – Jeg er veldig fornøyd etter helga. Bilen fungerer meget bra på mange måter, men vi må foreta noen justeringer. Jeg er ikke fornøyd med bilens understell og dette må få høyest prioritering i dagene fremover. Intensjonen med helgas løp var nettopp å få noen svar, og det har vi fått, sier Lindefjell. Starten er viktig i rallycross, og den satt som den skulle i Holland. Selv om Lindefjell hadde problemer med bilens understell kvalifiserte han seg til tredjespor i A-finalen. Under fremkjøring til start var det ikke servostyring på bilen. Det viste seg at en pakning i tannstanga hadde røket, og Lindefjell valgte derfor å stå over finalekjøringen. Årets første EM-runde kjøes i Lousada i Portugal om to uker.