Vellykket vårsamling med NBF Talentutvikling

Denne helgen arrangerte NBF Talentutvikling sin tradisjonsrike vårsamling for både Team Norway og andre bilsportutøvere.

Det hele startet på fredagen med en hard fysisk økt hos NBF sin samarbeidspartner Trento Ullern. Tolv utøvere fra landslaget var med, deriblant regjerende Formula Drift-mester, Årets Bilsportutøver og elitelandslagsutøver Fredric Aasbø. Også Sivert Svardal, Emil Heyerdahl, Karl Peder Nordstrand, Marius Solberg Hansen og Tobias Spangen fra satsingslandslaget var med, og senere på kvelden kom også Andrine Rafoss. I tillegg var en rekke utøvere fra juniorlandslaget representert, mens flere andre landslagsutøvere var opptatt med løp og testing.

Etter den harde treningsøkten med landslagstrener Jan Åge Asgrimsplass gikk ferden videre til Harald Huysman Karting for gokartkjøring, foredrag om viktigheten av trening og pizza.

Lørdag møttes utøverne, pluss 14 andre unge talenter i Vestby, hvor det først var klart for en ny treningsøkt i Vestby Arena med Asgrimsplass. Også Tommy Rustad og Roger Moen fra styringsgruppen for NBF Talentutvikling var på plass.

Etter en lunsj på Vestby Arena var det klart for simulatorkjøring hos RPC Center i Vestby. Med Dan Rene Larsen i spissen fikk utøverne først teori om hvordan man kan bruke simulatorer til å bli bedre, før alle fikk prøve seg på de ti simulatorene som senteret har.

Deltakerne fikk også en omvisning i Formel 4-verkstedet til RPC.