Vellykket vårsamling i NBF Talentutvikling

NBF Eliteførere på samling
Vårsamlingen i regi av NBF Talentutvikling ble arrangert over fire dager torsdag til søndag på Norges Toppidrettsgymnas med 32 påmeldte unge utøvere.

Elitegruppene Team Norway og Junior Team Norway var tilstede med unntak av Ayla Ågren som kjørte race i USA, Thomas Bryntesson som kjørte finalen i Rally-X On Ice i Åre og Ole Christian Veiby som kjørte rally i Finland!

 

Firedagers samlingen besto av basistreninger alle fire dagene, brytetrening for Team Norway med en av Norges beste brytere, Stig-Andrè Berge, plenum med innlegg av NBFs generalsekretær Hallgeir Raknerud og teknikker Tommy Kristiansen . Videre et foredrag av Kasper Andresen, spesialist i bla ernæring og nevrologi i tillegg til gode samtaler og sosialt samvær.

Bilsportutøvere på treningssamling

Team Norway utøverne er og skal være gode forbilder for andre unge førere og tar derfor på samlingene ansvar for å veilede og trene sammen med de yngste. Samlingene dag tre og fire er for ALLE unge bilsportutøvere uansett bilsportgren og består av basistrening, samtaler, samvær og foredrag i plenum.

Brytetrening

 

En av målsetningene med våre samlinger er å gjøre hverandre gode i vår idrett! Helgens samling var en de beste med positive tilbakemeldinger fra deltagere og foresatte.

Gruppearbeid mentaltrening

Fredrik B L motiverer utøverne