Viasat vil sende rally-VM

viasatmotor.jpgViasat har sikret seg eksklusive tv-rettigheter til rally-VM (FIA World Rally Championship) i 2010, 2011 og 2012. Rally-VM vil bli vist på Viasat Motor.

– Viasat Motor er en viktig kanal for alle med interesse for motorsport. Når de nå har sikret seg rally-VM er kanalen komplett, og det er bare å gi full gass og satse mot norsk seier i 2010-sesongen, sier Petter Solberg.
Rally-VM styrker Viasats innholdsrike motorsportportefølje som allerede omfatter Formel 1, MotoGP, amerikanske Nascar og Indycar, samt PowerBoat P1.

Rally-VM i 2010 består av 13 løp, og sesongen starter i Sverige 12. til 14. februar og avsluttes i Wales fra 12. til 14. november.

Hvert løp inkluderer tv-rettigheter til 26 minutter forhåndsprogram, 26 minutter med høydepunkter fra fredagens og lørdagens fartsprøver, samt 52 minutter med høydepunkter fra søndagen. Minst åtte av søndagens avgjørende fartsprøver vil bli sendt direkte. Fra sesongstarten i Sverige vil det også bli sendt direkte fra fredagens begivenheter.

– Rally-VM er en stor motorsport-begivenhet full av adrenalin og dramatikk med høyt tempo på alt fra grus til snø og is. Dette er et perfekt tillegg til Viasats allerede sterke portefølje innen motorsport. Med Rally-VM, Formel 1, Moto GP, Nascar og Indycar kan Viasat tilby seerne det beste av det beste innen motorsport på den dedikerte motorkanalen Viasat Motor, sier sportssjef Stian Kleppo i Viasat.