Viking Trophy på Injection

dennis2-13.jpgGokart-løpet Viking Trophy vil bli vist på Motorsportmagasinet «Injection» på Viasat Sport onsdag 29. juni kl. 18.00. Reprise torsdag 30. juni kl. 21.30 og lørdag 2. juli kl. 16.10.

• VIKING TROPHY GOKART – RUDSKOGEN

Gokartløpet Viking Trophy går på omgang mellom de fire nordiske landene og regnes som Nord-Europas viktigste gokartløp. Drøyt 80 deltakere fra sju nasjoner stilte til start på Rudskogen Motorsenter i Østfold, og det var Norge som ble beste nasjon.

15 år gamle Dennis Olsen forsvarte sitt store favorittstempel i KF3-klassen med suveren oppvisning og seier både i prefinale og finale foran Robin L. Hansson fra Sverige. Nesten like gledelig var innsatsen til Cedric Fonn Skåre som sørget for at Norge også fikk 3.plassen i det som var Viking Trophys største klasse med 34 førere til start.

I KF2 viste Kennth L. Aarsnes fra Ålesund suverene takter i regnværet og kunne sikre en overlegen seier i det som var hans første løp i KF2-klassen. Han fikk følge på pallene av de to danske førerne Martin Henchel Mortensen og Jacob Gram Nilsen.

Det ble tre nasjoner på pallen i «girkartklassen» KZ2. Victor Øberg fra Sverige vant med store margin, mens Kenneth Østvold fra Hamar sikret 2.plassen for Norge og Henri Kokko fra Finland ble nr. 3.

Minner også om nett-TV sending (legges ut umiddelbart etter hovedsendingene på Viasat Sport) på www.injection.no