Viktig løp for Stian

s_sorlie_460.jpgStian Sørlie skal til helgen kjøre den 10. runden i det tyske langdistanse mesterskapet. Igjen stiller han i en BMW 320d E90.

Målsetningen før løpet er klar for Sørlie: Klasseseier og topp 15 totalt. En god plassering er nå svært viktig for Stian, nå som det ser til at han kan komme høyt opp i den interne BMW-rankingen, som gjelder alle BMW’s førere utenfor Formel 1 og WTCC.

-Til helgen skal jeg kjøre sammen med Jörg Viebahn og Peter Posavac, begge svært dyktige førere, som gjør at vi har gode muligheter til å hevde oss bra og kjempe om klasseseier. Jeg er veldig godt fornøyd med årets sesong så langt, og da er det synd å ikke fullføre den på topp, sier Stian Sørlie.

-Det blir også spennende og se hvordan den nye aerodynamikken funger på bilen. Det er gjort endringer før dette løpet, som blant annet skal redusere understyring. Er vi riktig heldig og alt klaffer, kan vi kanskje kunne komme under 9 min for andre gang denne sesongen. Når det er sagt, så er det nå absolutt viktigst for meg å få med meg poengene i den interne BMW-rankingen. Kommer jeg høyt opp her, så er det svært positivt for min fremtid hos BMW, sier Stian videre.

Helgens løp er et firetimers løp som starter kl 13.00 lørdag.