Vil fortsette seiersrekken

isachsen_bel_11.jpgSverre Isachsen har vunnet de to siste EM-rundene i rallycross, og er på vei mot sitt tredje strake EM-gull. Til helgen satser han på at seiersrekken fortsetter.

Førstkommende helg er det klart for årets nest siste EM-runde i rallycross, og arenaen er Slomczyn i Polen.

-Jeg må vel innrømme at banen i Polen ikke er min favorittbane, men det gjør ikke så mye. Helgen i Østerrike var perfekt, så jeg er optimist også denne helgen, sier Sverre Isachsen som leder med sju poeng på Timur Timerzyanov fra Russland. På tredjeplass i klassen Supercars finner vi Tanner Foust fra USA.

Begge disse førerne har store ressurser og kjøre for henholdsvis Citroën-teamet Kenneth Hansen Motorsport og Ford-teamet Olsbergs MSE. Sverre Isachsen, derimot, kjører for sitt eget team Isachsen Motorsport, men har likevel oppnådd best resultater de siste årene.

-Bilen min, Stina, er ikke den nyeste i feltet, men den fungerer fortsatt bra. Dessuten har jeg de beste mekanikerne i bransjen, og jeg er vel ikke så verst til å kjøre selv heller, sier 40-åringen som kjører for KNA Eiker.

Som vanlig starter lørdagens kjøring med fri trening klokken kvart over ti, mens finalene starter søndag klokken 15.00. Løpet kan sees på NRK1 søndag klokken 23.25, og på Viasat Motor neste torsdag klokken 20.00.