Vil holde seg i toppen


Etter seieren på Lånke ser Daniel Holten frem til å sette seg i rallycrossbilen igjen for å kjempe om nye NM-poeng. Til helga går andre NM-runde i rallycross på Grenland Motorsportsenter.

– Målet i første omgang er å holde på den gode formen vi har inne nå. Jeg syns bilen fungerer godt og det fine er at det også viser igjen på resultatlistene, sier Daniel Holten, som etter første runde ligger på en delt andre plass i NM-sammendraget.
– Selv om jeg ikke var heldig i A-finalen i NM-åpninga, og måtte nøye meg med  en femte plass, kjørte jeg likevel så bra i innledende omganger at jeg samlet poeng nok til at jeg har andreplassen. Det er jeg fornøyd med. Nå må vi bare unngå å havne i uhell og kjøre smart slik at vi får med oss mest mulig poeng også i Skien.
Banen på Grenland Motorsportsenter er en bane Daniel liker seg på, og der han har vunnet og hatt en andre plass de to siste årene.
– Ikke mye å gjøre med bilen etter kjøringen på Lånke, men litt plast og karosserijobb blir det alltid. Nå er håpet at jeg igjen kan hevde meg i toppen, og få mest mulig poeng i sammendraget slik at jeg er med i toppen også etter denne runden.

NM-stillinga etter første runde
1. Fredrik Magnussen, NMK Hønefoss, 33
2. Daniel Holten, NMK Vikedal, 29
3. Sivert Svartdal, NMK Konsmo, 29
4. Jan Emil Wilsberg, NMK Kongsvinger, 25
5. Kenneth Johansen, NMK Vikedal, 24
6. Morten Nordbø, KNA Aust-Agder, 23