Vil til topps igjen

M_Aasen_15_finnskog2
Marius Aasen og Veronica Engan stiller denne helgen til start i vinterens siste NM-runde i rally, Numedalsrally. – Vi har hatt en fantastisk vinter-sesong så langt, og jeg gleder meg til start, sier Marius Aasen,

 

Numedalsrally er årets tredje NM-runde, og også årets siste runde på snø. Løpet som i år blir arrangert for 25. gang, er mest kjent for den raske og krevende prøven, «Smådøla». Etappen er på nesten 3 mil og blir kjørt begge veier.

 

– Det er på denne prøven mye av Numedalsrally blir avgjort. Det er en fantastisk etappe, med raske partier og hopp i sving. For vår del har vi størst fordel når prøven går nedover fra fjellet, men jeg skal virkelig gi gass mot de litt mer motorsterke bilene i klassen også oppover. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til vi er i gang lørdag morgen, sier Aasen.

 

Løpet består av åtte fartsetapper på til sammen 108,5 kilometer med fart. 118 deltagere stiller til start, og det er det største startfeltet så langt i år.

Numedalsrally starter fra Rødberg hotell lørdag 28. februar kl. 09.00.

 

 

Foto: Jonas Hvambsal Eriksen