Vil vinne Rallycross Norden

2×8q5442.jpgSverre Isachsen har sjansen til å sikre seg sammenlagttittelen i Rallycross Norden i svenske Strängnäs på lørdag.

-Europamesterskapet er definitivt viktigst for meg, men jeg vant den første runden i Rallycross Norden tidligere i sommer, og da håper jeg selvsagt å ta tittelen i dette mesterskapet også, sier Sverre Isachsen som også leder årets Europamesterskap.

Rallycross Norden er som et Nordisk mesterskap, og etter planen skulle det ha blitt kjørt et løp på Lyngås i september, men det blir ikke noe av.

-Det er trist at Norge ikke er med i mesterskapet, for jeg hadde sett frem i mot å kjøre foran fans og sponsorer på hjemmebane. Men det er ikke umulig at jeg får kjørt et løp på Lyngså i høst likevel. Det arrangeres et jubileumsløp, og det kan jeg kjøre hvis det ikke blir noe mer kjøring i USA i høst. Det er imidlertid ikke avklart enda.

Men først er det svenske Strängnäs, ikke så langt fra Stockholm, som gjelder.

-Det hadde vært moro å vinne Rallycross Norden, men vel så viktig er det å vise styrke foran de siste EM-rundene. Mange av mine erkerivaler i EM kjører også i Sverige til helgen, avslutter 39-åringen fra Hokksund.

I tillegg til Sverre Isachsen er også Morten Bermingrud, Åke Holtet, Svein-Roger Andersen, Mats Lysen, Sten-Egil Jensen og Frank Valle påmeldt i divisjon 1 i Strängnes.

I supernasjonal er mange norske førere på startlisten. Blant andre Rune Engesvoll, Terje Morstad, Herbjørn Haug og Stian Haugan
Informasjon om arrangementet finnes på www.rallycrossnorden.se