Vil Isachsen klare å gjennomføre?

isachsen.jpgSverre Isachsen er spent foran helgens EM-runde i rallycross på hjemmebane. I dag fjernet han gipsen fra sin brukne tommel – en uke for tidlig!

– Legene mente jeg burde vente en uke til med å fjerne gipsen, men jeg har ikke noe valg. EM-runden på Lånkebanen er den viktigste for meg i år, så jeg må stille til start, sier Sverre Isachsen.

Det er tommelen på den venstre hånda som brakk i forbindelse med et krasj i den forrige EM-runden i Frankrike. Nå håper 40-åringen fra Hokksund at tommelen ikke skal hemme han for mye til helgen.

– Jeg håper det beste, og til tross for en tommel som ikke er bra håper jeg å kjempe om seieren. Jeg liker banen veldig godt, og nå har vi også en bil som fungerer.

Normalt sett ville Sverre Isachsen ha vært storfavoritt foran helgens EM-runde. De to siste års Europamester i Supercars (tidligere divisjon 1) har vært i en klasse for seg de siste årene, men i år har det ikke gått like bra. Riktignok vant Ford-føreren årets første EM-runde, men etter det har han slitt med både tekniske problemer og tommelbrudd.

– Nå håper jeg å slå tilbake på Lånke, og selvfølgelig også i svenske Höljes neste helg. Dette blir to viktige EM-runder for meg hvis jeg skal være med å kjempe om mitt tredje strake EM-gull.

Sverre Isachsen har akkurat ankommet Trondheim, hvor han skal delta på to sponsorarrangement for sin hovedsamarbeidspartner First Stop de neste dagene. Lørdag starter kjøringen på Lånkebanen med fri trening, kvalifisering og første omgang. Andre og tredje omgang, samt finalene går søndag, og finalene starter klokken 15.00. NRK1 sender fra løpet søndag klokken 23.30, mens Viasat Motor sender neste torsdag klokken 20.00.