VM-åpningen på Viasat

_1TW2608 small
Søndag 4. mai klokken 15.00 går startskuddet for tidenes første VM i rallycross på TV, og tre norske førere er blant favorittene. Alle løpene sendes direkte på Viasat Motor og Viaplay.

Rallycross har endelig fått VM-status, og noen av favorittene foran årets verdensmesterskap er norske førere som Petter Solberg, Andreas Bakkerud og Alexander Hvaal. Alle løpene i årets sesong blir sendt direkte på Viasat Motor og Viaplay.

– Interessen for rallycross er høy i Norge, og derfor er vi veldig glade for å kunne sende alle løpene direkte. Sjansene for at vi får en norsk verdensmester er også store, sier motoransvarlig Atle Gulbrandsen i Viasat.

Det er rallycross-eksperten Frode Skaar som kommenterer VM-rundene for Viasat Motor, hvorav den ene går på Lånkebanen i Norge senere i år. Førstkommende helg kan seerne for øvrig kose seg med mye annen direktesendt motorsport på Viasat Motor: MotoGP fra Jerez, NASCAR fra Talladega, samt DTM, Formel 3 og Porsche Cup fra Hockenheim.

For å unngå kollisjon med avslutningen av direktesendingen fra MotoGP på Viasat Motor, sender også Viasat Sport rallycross-VM direkte fra 15.00 til 16.00.