VM-arrangøren trenger deg

Det nærmer seg VM i rallycross på Hell,  og vi trenger fortsatt en del frivillige, sier funksjonæransvarlig May Bente Fossen.

 

  • Det kan være mange grunner til at det ikke har meldt seg nok folk, men vi skal nå ta en ringerunde til de som har vært med og hjulpet oss tidligere, slik at de kan få sjansen til å melde seg på dette året også, sier hun.

På et såpass stort arrangement som et VM arrangement, trengs det mange hjelpere for å få alt til å fungere. Mange poster er allerede fordelt, men mange arbeidsoppgaver gjenstår også.

Alle frivillige får gratis inngang på alle arrangement i løpet av helga, samt en heftig bilopplevelse på kjøpet. Fossen opplyser at det vil bli gitt nødvendig opplæring til de som melder seg, og de frivillige trenger ikke å være med hele helga. Det er fullt mulig å hjelpe til en av dagene, fredag, lørdag eller søndag i arrangementshelga 8. – 10. juni.

 

  • Først og fremst trenger vi folk som har billøpserfaring fra før. Vi trenger folk på indre bane, på teknisk og løpsgjennomføring, men alle er velkommen til å melde seg, sier funksjonæransvarlig May Bente Fossen.

Stand på Bildag

Lørdag 5.mai vil Rallycross på Hell/HellRX  ha egen stand under bildagen i Stjørdalshallen. Her vil det være folk fra arrangementet som kan svare på spørsmål og ta imot påmelding av frivillige. Gå inn på HellRX sin hjemmeside for nærmere opplysninger.