VM-outsider giret opp de frivillige

Bakkerud på kick-off
Andreas Bakkerud er en rallycrossyndling og outsider til årets VM-tittel. Den unge bergenseren sørget for å gire opp et stort antall frivillige på rallycross-VM sitt kick-off.

– Jeg kommer tilbake 14. og 15. juni og da skal det rocke skikkelig på Lånkebanen.

Andreas Bakkerud er en ydmyk bergensk rallycrosstjerne. EM-vinner i Super 1600 både i 2011 og 2012 betyr at talentet er stort. Fjorårets debutsesong i Supercars ga 4. plass i sammendraget, men de to enkeltseirene i Sverige og Frankrike viste med all tydelighet at føreren har nivået inne.

– Målet er å bli verdensmester. Det la ikke Bakkerud skjul på da han inspirerte og motiverte over 100 VM-frivillige på Rica Hell Hotell.

 

Andreas Bakkerud byr på seg selv. Foran VM-funksjonærene fortalte han med snert, humor og glimt i øyet om veien til rallycrosstoppen. Og ikke minst understreket han den viktige jobben som de frivillige gjør.

– Takk for at dere stiller opp! Det er dere som gjør det mulig for meg og de andre førerne å drive med dette, poengterte Bakkerud, som også har en drøm.

– Vi skal slå svenskene. De har et fantastisk arrangement i Höljes, men vi skal gjøre det bedre. Noen snakker om 15.000 tilskuere på Lånkebanen. Hvorfor ikke slå til med 25.000? Ta med dere naboene, vennene, spre budskapet, så skal vi rocke Lånkebanen, sier 22-åringen.

 

Funksjonærleder Anne Britt Gulaker Nilssen var strålende fornøyd med å få Andreas Bakkerud til kick-off-arrangementet med de frivillige.

– Kjempeartig og motiverende at du tok turen hit, takket Gulaker Nilssen, som fortsatt trenger mange hjelpende hender.

Totalt vil det være behov for mellom 300 og 400 funksjonærer, så her er det bare å melde seg på. Alle som har lyst får lov til å være med på årets VM-fest.

– Meld dere enten via hjemmesiden www.rallycrossinhell.no eller send en e-post til meg, oppfordrer Anne Britt Gulaker Nilssen, som lover at alle skal få noe meningsfylt å gjøre under VM-runden.