Zero Rally ruller sørover

zero_2.jpgInge Møller og Tom Gulbrandsen leder Zero Rally etter tirsdagens kjøring. Mads Østberg/Veronica Engan følger nærmest foran Henning Solberg og Cato Menkerud.

Det var mye regn for deltagerne i Zero Rally under tirsdagens kjøring fra Oslo til Risør. Det ble kjørt en regularity test, en baneetappe på NAF Nordre Vestfolds gokartbane og bakkeløp i Kroketrekkeren ved Langangen i løpet av dagen.

Da bilene kom til Risør var det Inge Møller og Tom Gulbrandsen fra Eidsiva som ledet med sin Tesla. Mads Østberg og Veronica Engan lå 5,8 sekunder bak. Ytterligere 5,8 sekunder bak lå Henning Solberg og Cato Menkerud som er gjenforent under dette elbil-rallyet.

zero_3.jpg

Både Østberg og Solberg tapte i forhold til Inge Møller på regularity-testen. På gokartbanen hadde Henning også en snurring og tapte ni sekunder i forhold til Østberg. I Korketrekkeren var Henning raskest, fem sekunder foran Østberg, og Henning vant også autoslalåmen i Oslo mandag kveld.

zero_1.jpg

Mats Lysen og hans kartleser Anders Hagen gikk tom for strøm under tirsdagens etappe, og ble tauet inn til Risør.

I dag (onsdag) går etappen fra Risør til Lyngdal. Henning Solberg og Cato Menkerud har overlatt KNAs bil i løpet til racingfører Stian Paulsen og KNAs president Erik Hillesund. De andre i teten fortsetter med samme mannskap. På onsdag er det to regularity-tester en baneetappe og en autoslalåm.