3. NM runde i Crosskart 25. juni NMK Bø

Ole H Steinsholt25. juni arrangeres tredje NM runde i Crosskart hos NMK Bø. Det er veldig jevnt i alle klasser og på de to forgående løpende har det også vært forskjellige vinnere i klassene. De to første løpene har hatt 55 deltagere, mens det på runden i Bø er nærmere 70 på startlisten. Finalene i tredje NM runde vil bli vist live på Bilsportkanalen.

I klassen for 125 ccm er det Ole Henry Steinsholt fra NMK Grenland som leder NM så langt foran Sebastian Høidalen (NMK Grenland) og Nikolai Haldammen (KNA Solør Motorsport). Høidalen vant første NM runde i Kvinesdal og Steinsholt andre runde som ble arrangert på Bjorli av NMK Nord-Gudbrandsdal.

Alexander LieKlassen for 250 ccm ledes av Alexander Lie (NMK Grenland), tett fulgt av danske Casper B. Larsen og Jacob Lyseng (NAF Motorsport Ringerike). Jacob Lyseng vant andre runde, men Alexander Lie er foreløpig noe jevnere med første og tredjeplass på de to rundene.

Even HeggelundI den største klassen (650 ccm) er det to stykker som foreløpig deler førsteplassen med en første og en andreplass hver. Pål Rye Smørsteen (NMK Tønsberg) og Even Heggelund (NMK Valdres) har med dette et lite overtak i klassen. Bak disse er det også veldig jevnt og det er Thomas Lohne fra NAF Motorsport Asker og Bærum som innehar tredjeplassen.

Crosskart Junior cup ledes av Karl Peder Nordstrand (NMK Hamar)  foran Marius Solberg Hansen (NAF Gokart Vestfold) og Martin Hagen (NMK Gardermoen).