3. plass til Mats Lysen

mats_lysen_500.jpg16-åringen Mats Lysen kjørte inn til 3. plass i divisjon 1A under den svenske EM-runden i rallycross i Höljes.

Lysen, som fikk sin EM-debut på Momarken, har fort funnet seg til rette i EM-sirkuset med sin Citroën Saxo. I Sverige var det kun Jussi Pinomäki fra Finland og Olivier Bossard fra Frankrike som var bedre enn KNA Solør-føreren.  Even Hvaal fulgte opp med 5. plass.

I divisjon 1 ble Ludvig Hunsbedt best av de norske med 5. plass. Her ble det sensasjonell seier til EM-debutanten Marcus Grönholm.  For første gang stilte en dobbelt verdensmester i rally til start i en EM-runde i rallycross, og da Marcus Grönholm entret rallycross-scenen gjorde han det like godt ved å sette alle til veggs. Han sikret seg pole position i A-finalen med sin Ford Fiesta. Der ledet han fra start til mål, og vant foran Kenneth Hansen og Michael Jernberg.

Per Niclas Lööv vant rallycross-cup i sin Citroën Xsara i den svenske EM-runden.