Team Norway: Vanskelig VM-runde for Olsen

Dennis Olsen kjørte årets femte VM-runde i FIA World Endurance Championship i brasilianske Sao Paulo i helgen, men det ble en vanskelig helg for Ford-teamet.

Dennis og hans to teamkamerater Mikkel Pedersen og Christian Ried ble nummer tretten i LMGT3-klassen. Sammenlagt ligger Olsen på en niendeplass når tre runder gjenstår.

Marcus Ahlmann Sæter kjørte tre løp i Ginetta Junior Championship på britiske Snetterton i helgen, og tok med seg en sjetteplass, en fjerdeplass og en tredjeplass.

Andreas Bakkerud kjørte to løp i Extreme E i Skotland sammen med amerikanske Amanda Sorensen. Dessverre ble det ingen finaleplasser denne helgen for Bakkerud.

Det nordiske mesterskapet i IAME ble kjørt på Varna Kart Ring denne helgen, og i X30 Senior ble det dobbelseier til Team Norway med Philip Svendsen foran Elina Rolfsen. Marius Barry-Berg fra Team Norway var også i toppen, men ble til slutt nummer 27.

I X30 Junior hadde Fredrik Flood-Engebretsen fra Team Norway pole position, men et uhell gjorde at det ble sykehus og ingen kjøring på lørdagen. Heldigvis var ikke Fredrik alvorlig skadet, og han kom tilbake på søndag og kjørte inn til en imponerende fjerdeplass i finalen.

Du kan lese mer om Team Norway her!