Remi er klar for Juniorlandsfinalen

Vinneren av Bilcross Jr. Challenge, Remi Julin-Torgersen, er klar for Juniorlandsfinalen i bilcross som kjøres på Bollandsmoen Motorbane i Melhus denne helgen.

Remi fra NMK Modum & Sigdal vant tidligere i år talentkonkurransen Bilcross Jr. Challenge, og fikk med det 30 000 kroner, og en plass i Juniorlandsfinalen.

-Her har det vært kjørt løp så og si hver helg, og etter noen runder i tenkeboksen har vi valgt en Volvo til Juniorlandsfinalen. Remi er ikke en gutt av store ord, men klart drømmen om en A-finale ligger der og ulmer. Og med tanke på lynnedslag i bilen i fjor, og ikke få mulighet til å kjøre den A-finalen da, det var jo surt. Bil og sjåfør fungerte utmerket sammen og at han kunne stukket av med pallplass der, betviler ikke jeg iallfall. Men det fikk vi dessverre aldri greie på, sier Toini Julin, og fortsetter:

-Det er mye som spiller inn for gode resultater; bil, sjåfør, heatoppsett, erfaring ,tilfeldigheter og en liten dose flaks er noen av dem. Det for en stor tung Volvo og konkurrere mot alle disse spreke framhjulstrekkerene som «fiser» avgårde er jo også en faktor. Han sto seinest i A-finale på Smådølfestivalen omgitt av fem framhjulstrekkere. Dessverre hadde vi slitt med motor og oljetrykk , så den døde ut etter fire runder, men lå på topp tre før det. Å kjøre bakhjulstrekk er «livet» og kunne være best med det vs. å stå på toppen betyr mer.

Juniorlandsfinalen arrangeres av NMK Melhus kommende helg.