Ayla klar for sesongåpning

Ayla Ågren er klar for sesongåpning i W Series på Red Bull Ring kommende helg.

Ayla Ågren ble tildelt Petter Solbergs stipend i fjor og har i løpet av vinteren forberedt seg godt til å komme i gang med denne formel-serien for jenter. Fjorårets sesong bla avlyst på grunn av pandemien, men nå er alt klart for sesongåpning i Østerrike sammen med helgens formel1-løp der.

Ayla ser frem til endelig å kjøre løp igjen.

-W Series er som en andre sjanse som jeg aldri hadde trodd jeg ville få. For meg som fører handler det alltid om å utvikle seg og bli bedre. Uansett hva som skjer tror jeg aldri jeg kan klare å forlate racing helt, sier Ayla Ågren.

En som ønsker Ayla hell og lykke til i helgen er Petter Solberg.

-Det blir veldig spennende. Det er en serie med høyt nivå hun skal kjøre. Bare det å få kjøre sammen med Formel 1 og ha TV-dekning verden rundt er stort. Jeg ønsker Ayla all mulig lykke til og vil følge med på løpet i Østerrike og resten av sesongen, sier Petter Solberg.

Da han annonserte at Ayla fikk stipendet med hans navn i fjor under NBF sin digital premieutdeling, hadde han følgende begrunnelse:

-Det er viktig for sporten å legge forholdene til rette for at vi kan få med flere jenter. Det Ayla har oppnådd og ikke minst det hun skal gjøre neste år, er fantastisk. Det vil bety mye for å gjøre sporten vår enda bedre kjent hos jenter, så jeg er stolt over å kunne overrekke henne stipendet, sa Petter Solberg.

W Series vises på Viaplay og Vsport. Kvalifisering er 16.30 på fredag og løpet kjøres 16.30 på lørdag.

Mer om W Series: https://wseries.com/