BILSPORT18

The Qube – 30. november til 2. desember 2018

Velkommen til BILSPORT18, arrangementet for alle i Norsk Bilsport.
Påmeldingen er nå avsluttet.

I år vil den tradisjonelle Bilsportkonferansen og NBFs premieutdeling være slått sammen til et og samme arrangement: BILSPORT18. Det vil det bli konferanser for grener, funksjonærer og frivillige samt utøvere og arrangører.
Bli med å hylle vinnere og se tilbake på et fantastisk år for Norsk Bilsport samtidig som vi kickstarter neste års sesong.

Kanskje du ønsker å melde deg på et av kursene som går denne helgen eller du vil møte Team Norways utøvere.
Kom og opplev interessante temaer under konferansen, møte andre bilsport-interesserte for en uformell prat og få med deg en fantastisk festaften hvor vi hyller bilsportens vinnere.

 

Årets konferansierer på premieutdelingen

Markus Bailey

Med bakgrunn som programleder for «Idol» og barne-TV, og ikke minst med solid danseerfaring fra både «Mitt Dansecrew» og «Skal vi Danse», er Markus Bailey en entertainer av rang. En skikkelig gladgutt som elsker å underholde, og alltid sprer god stemning.

Per Christian Håveødegård

Per Christian er konferansier for tiende år på Premieutdelingen og vi kjenner han som speaker fra utallige billøp og arrangementer, og vi hører stemmen hans som kommentator på TV og radio. Per Christian betegnes som et levende wikipedia innen bilsport og skal lose oss trygt igjennom nok en festaften på BILSPORT18.

Rudy Claes

Rudy Claes er utdannet ved KHIO og ved Broadway Arts Center (New York). Siden 1989 har hun jobbet som danser og skuespiller ved bl.a Det Norske Teater, Nationaltheatret og Oslo Nye, samt turnert land og strand. Rudy har i 13 år gitt liv til karakteren Eva Rosenkrantz i hverdagsdramaet «Hotel Cæsar». Hun er også en av gründerne bak teatersuksessen, Det Norske Mikroteater, som spilles i private hjem.

 

 

 

Hotellboooking

Singlerom pr.døgn 830,-
Dobbeltrom pr.døgn 1030,-
Merk forespørselen med ”BILSPORT18”