Dette er hovedkomiteen for VM

De som skal lede komiteene under VM i rallycross på Lånkebanen 8.-10. juni 2018 er godt i gang med å planlegge og organisere sommerens store fartsfest – Team Verksted World RX of Norway.

Lederne er glade for å ha hovedkomiteen på plass. Det er Harald Lauritzsen og Barbro Kristoffersen som leder hovedkomiteen i tospann.

– Lauritzsen er leder for det sportslige og jeg for markedsdelen, forklarer Barbro Kristoffersen.

Med seg i hovedkomiteen er det både nye og «gamle» komitefjes. Felles er at de alle har flere års erfaring fra nettopp VM i rallycross på ett eller annet nivå.

Terje Nordgaard (f.v.) skal lede Ytre område.  Sportslig leder Harald Lauritzen, komitemedlem Johan Kristoffersen, Laffen Jensen leder for sosiale medier, Villy Fossen leder kiosk og restaurant, økonomiansvarlig Anette Jensen, komitemedlem Tore Kristoffersen, funksjonæransvarlig May Bente Fossen og markedsansvarlig Barbro Kristoffersen.

Gjengen er allerede godt i gang og hviler ikke på laurbærene. Billettsalget kom godt i gang og en spesiell julegavekampanje gjorde salget knakende godt. Nyheten om at det bygges flere tribuner er også godt mottatt, og det er dermed åpnet for salg av tribunebilletter.

 

Bildet: Hovedkomiteen for neste års VM-runde er godt i gang med arbeidet. Fra venstre: Terje Nordgaard skal lede ytre område, sportslig leder Harald Lauritzen, komitemedlem Johan Kristoffersen, Laffen Jensen leder for sosiale medier, Villy Fossen leder kiosk og restaurant, økonomiansvarlig Annette Jensen, komitemedlem Tore Kristoffersen, funksjonæransvarlig May Bente Fossen og markedsansvarlig Barbro Kristoffersen. (Foto: Hell RX AS)