Grøndal suveren i Romjulsrally

Drammenseren Anders Grøndal og kartleser Roger Eilertsen var helt overlegne i 2018 sesongens første løp Romjulsrally i teamets Ford Fiesta R5 Valvoline. Dette tradisjonelle rally er et av de få rally i Norge som Anders Grøndal ikke har totalvunnet, så det var på tide.

 

Løpet hadde hele 66 deltagere og også flere svensker hadde tatt turen over grensen til Starmoen ved Elverum. Det ble kjørt 6 fartsetapper og løpet var total 100 km langt med 50 km med fartsetapper.

Anders og Roger var aldri truet og hadde full kontroll helt til den siste fartsetappen hvor gutta nesten gikk tom for bensin slik at de måtte sette ned farten og bare kjøre sakte inn til mål. Heldigvis var det akkurat nok på tanken og ledelsen var så stor at de var hele 2.19.7 foran andre mann totalt Martin Nygård i Subaru Impreza Sti. Tredje pallplassen tok rutinerte Runar Pedersen også han i Subaru Impreza Sti.

 

Dette var en god gjennomkjøring før 2018 sesongen, sier Anders og bortsett fra at de var for gjerrige på bensinfylling ble det en etterlengtet Romjulsrally seier.

Neste løp er Sigdalsrally den  20.januar.

Komplette resultater Romjulsrally.