Gutten med gullfelgene

Stian Haugan fra KNA Telemark ble så smått litt historisk i helgen da han fullførte NM-finalen i rallycross med gullfelger. Han sikret seg NM-tittelen på Gardermoen, og dermed har han tatt gullet i både rallycross og bakkeløp i samme sesong hele tre ganger.

Med «The double» godt plassert i lomma, skulle det snart vise deg å bli en trippel for Stian på Gardermoen. Kjæresten fridde nemlig med alle de andre deltagerne som vitne, så nå blir det til og med bryllup for Telemarks store sønn.
Med gullmedaljen godt plassert i lomma allerede før finalen kjørte Stian med velfortjente gullfelger på sin Citroën Xsara som har vært trofast følgesvenn de siste årene. Og gullvinneren hvilte ikke på sin laurbær, men kjørte inn til seier i A-finalen foran Terje Morstad fra NMK Gardermoen og Petter Paulsen fra NAF Gjøvik Motorsport.

I Supernasjonal inntil 1600 ccm ble det seier til Mats Stenøy fra NMK Drammen i Citroën Saxo. Han vant foran årets norgesmester, Trond W. Marthinsen fra NMK Larvik. 3. plassen i NM-finalen gikk til Thommy Tesdal fra NAF Flekkefjord.

I Supernasjonal 1600-2000 ccm, ble det seier til Henning Nyberg fra NMK Gardermoen. Med sin Mazda RX7 vant han foran Jan Gabrielsen fra KAK i Mazda RX8. På tredjeplass fulgte nok en Mazda RX8, med John Karlsson fra NAF Bergen bak rattet.

I klassen for Super Cars var Camilla Antonsen alene med sin Ford Fiesta på Gardermoen, og hun sikret seg dermed NM-tittelen.

I RC Junior var det Joachim Hvaal fra NMK Grenland som vant løpet på Gardermoen med sin Toyota Levin. Nærmest fulgte Lise Marie Sandmo fra NMK Drammen i Honda Civic. På en tredjeplass kom Martin Svendstad fra NMK Hønefoss i en VW Golf GTI.