Informasjon fra Racingseksjonen

Racing NM premiär 2015 på Vålerbanen

I skrivende stund er det 124 påmeldte til åpningshelgen på Vålerbanen! Det er veldig mye positivt i racingen om dagen. Vi oppfordrer de som vet at de skal kjøre om å melde seg på http://www.racingnm.no/runde-1/ Dette har med produksjon av program og planlegging av mest mulig trening for deltakerne. Det er viktig at vi vet antall påmeldte opp mot banekapasiteten.

Vålerbanen har flyttet starten. Den er nå foran tribunen.

Det legges opp til sponsorkjøring lørdag ca. kl. 14.00. Engangslisens for passasjer løses ut i sekretariatet for kr. 75,-. Husk hjelm og kjøredress til passasjer!

Racing NM har inngått avtale med nye TV Media!
Etter at Radio Motor avsluttet sin satsning, har Racing NM sett på andre alternativer for og stadig videreutvikle Norsk asfaltracing. Vi har inngått følgende avtale med nye TV Media:
Åpningshelgen på Vålerbanen produseres et program på 29 minutter. Dette vil sendes onsdag 11. mai kl. 19.30 på Viasat Sport. Umiddelbart etter sending, lanseres programmet på internett.

Asfalt Supercars 10.-12. juni live-streames arrangementet på nett og vil knyttes opp med lyd fra speaker. Det produseres også et program på 29 minutter som sendes onsdag 15. juni på Viasat Sport kl. 19.30. Umiddelbart etter sending lanseres programmet på internett.

Etter disse to arrangementene evalueres produktet, og vi håper på videre samarbeid!

På åpningshelgen kan man se live tider på www.timekeeping.no

Viktig info til GT:
Seksjonen har kjøpt inn 6 stk powerbokser for å teste ut dette produktet. Seksjonen kommer med en egen tekniker som er kurset og har spesialisert seg på powerboksene. Boksene vil vi alternere på ulike biler og klasser gjennom sesongen. Vi presiserer at dette er kun for testing i 2016.

Vi innkaller til felles møte på møterommet i det gule kafeteriabygget søndag 8. mai kl. 11.00, hvor vi skal drøfte nytt reglement med Dansk representant fra Special Saloon Car; Allan Andersen.

Klassekontakter for debutanter og andre spørsmål:
GT1:      Asle Ottersen, Tlf. 900 60 350
GT2:      Arve Feet, Tlf. 900 22 229
GT3:      Odd Rune Nærsnes/Olav Rygge, Tlf. 907 47 703
GT4:      Kåre Andreas Veim, Tlf. 934 20 374
GT5:      Jan Akre, Tlf. 905 92 141

Resterende klasser har sine respektive kontakter/førerforeninger som før.

 

Vi gleder oss til åpningshelgen på Våler!

Med vennlig hilsen
RACINGSEKSJONEN