Larsen overlegen i Danmark

Frank Tore Larsen og kartleser Torstein Eriksen utklasset alle i helgens Int. Rally Danmark. De stilte til start for å få mer trening på asfalt, men leverte et så godt tempo at de totalvant den siste runden av danskenes mesterskap. Dermed avsluttet de en sterk 2017-sesong på topp!

Int. Rally Denmark ble kjørt i Midtjylland og gikk over to dager med hele 170 km fart fordelt på 13 etapper. Etter asfalt-debuten og totalseier i Rally Sokndal for noen uker siden, dro duoen til Danmark for å ta med seg den gode følelsen og få mer nyttig erfaring på asfalt.

 

Allerede tidlig på første dag, satte de standarden og gjorde det som skulle til for å kjøre fortere enn den danske asfaltspesialisten Kragh og opparbeidet seg en god ledelse etter første dag.


Foto: rallypics.dk

Søndag morgen ble løpet avsluttet med fire nye etapper og Frank Tore Larsen gjorde ikke annet enn å vinne alle disse etappene, til tross for god ledelse og store sjanser for seier.

 

– Dette har vært noe man må kalle et perfekt gjennomført løp. Vi traff på alle små detaljer som for eksempel dekkvalg og hadde samtidig ekstremt gode noter som hjalp oss på siste halvdel av lørdag der hele fem etapper gikk i bekmørket. Så er jeg veldig fornøyd med at vi holder samme tempo også på søndagen. Det var godt å sette danskene ordentlig på plass.

 

Rallyduoen fra Steinberg kjørte også inn til bronse i årets Rally-NM, og med prestisjetung seier i South Swedish Rally og nå sist til topps i Int. Rally Denmark har de hatt en god sesong.

Foto: Podium Jokum Tord Larsen