Martinius topper halvveis

Martinius Stenshorne holder sammenlagtledelsen i Formula Regional European Championship by Alpine når halve sesongen nå er unnagjort etter helgens runde på Mugello i Italia.

Martinius har hatt en sterk sesong så langt, og han har vunnet fire av 10 finaler og vært på pallen sju ganger.
I helgens første løp, på lørdag, hadde Martinius pole position, og han vant løpet foran Andrea Kimi Antonelli fra Italia. Antonelli hadde andre startspor i løpet, og det var svært mye som dreide seg om nettopp Antonelli og Stenshorne i helgen.
I søndagens løp var det Antonelli som hadde pole position, mens Martinius startet fra fjerde spor.
Antonelli vant løpet, mens Stenshorne passerte målstreken som tredjemann, side om side med Santiago Ramos fra Mexico. Martinus var 5/100 sekund foran. Dessverre hektet de i hverandre like etter målstreken og det ble et ublidt møte med murveggen langs banen for Stenshornes del.

Sammenlagt, etter at det nå er kjørt fem runder og ti finaler, leder Martinius med sine 154 poeng. Andrea Kimi Antonelli ligger på andreplass med 152 poeng. På en tredjeplass følger Tim Tramnitz fra Tyskland med 119 poeng.
Martinius leder også rookie-mesterskapet overlegent. I teammesterskapet ligger hans R-ace GP på topp med 283 poeng. Tim Tramnitz og Matias Zagazeta fra Peru.

Neste runde i Formula European nå er på Paul Ricard, La Castellet, i Frankrike 22.-23. juli. Vi er halvveis i sesongen nå, og det er fem runder og dermed ti finaler igjen. Siste runde i denne serien, som ligger mellom F4 og F3,  kjøres sammen med blant annet DTM på Hockenheim i Tyskland 21.-22. oktober.