Møt Dennis Hauger på Oslo Motor Show

Det blir mye bilsport på Oslo Motor Show, som arrangeres på NOVA Spektrum fredag, lørdag og søndag. En av de du kan møte er Dennis Hauger.

Formel 2-føreren kan du møte på standen til Racing NM i Hall E på lørdag kl. 13.00, der han skal signere minihjelmer som kan kjøpes.

-Dennis skal være på standen til Racing NM i hall E i løpet av lørdagen for å signere minihjelmer. Hjelmene kan også kjøpes når Dennis ikke er der. I tillegg skal vi ha en Shortcar, Peugeot 206 og Jan Øivind Ruuds Stealth på standen vår, sier Helen Thorgersen fra NBF.

Som vanlig skal det også kjøres løp med ulike løpsbiler i bakgården.

Det kjøres løp flere ganger om dagen, hver dag. Ønsker du å få med deg showet, må du kjøpe billett på forhånd, da det er kun 2 500 billetter per show. Det finnes 1 200 sitteplasser på tribune og 1 300 ståplasser. En total oversikt over uteshowet er her:

  • Fredag 27. oktober: 13:00 og 16:00.
  • Lørdag 28. oktober: 12:00 og 16:00.
  • Søndag 29. oktober: 12:00 og 15:00.

 

Fredag klokken 11.00 blir det avdukning av en spennende Porsche 962 Evo. I Broompraten kommer det også flere bilsportprofiler som Oliver, Petter og Henning Solberg, og Atle Gulbrandsen.

Regularitymiljøet i NBF har også en stand på Oslo Motorshow for å promotere grenen Regularity. Regularity er en bilsport der pålitelighet, orientering og ferdighet er ingrediensene.

-Regularity er gøy med privatbilen! Av de dere kan treffe på vår stand i helgen er Wenche Ekeli med sin gule Opel Kadett City og hennes kartleser Anette Mahle Gisle, sier Torill Raknerud fra NBF.

Løpsbiler vil du også finne på standene til Buldre Racingteam, Drive Norge, Gundersen Motorsport, Junior Dragracing, KNA Varna, NMK Solør, Norges Råeste Bakkeløp, Norsk Crosskartforening, Norsk Dragracing Gardermoen og mange andre stands.

Les mer om Oslo Motor Show her!