NBF premierer frivilligheten

a_bakkerud_16_03 hell
Norges Bilsportforbund vil premiere frivilligheten under årets NAF World RX of Norway på Lånkebanen i Stjørdal og spanderer reise og opphold på «Årets funksjonær» til VM-runden i Latvia i oktober.

-Vi er totalt avhengige av frivillige for å gjennomføre idrettsarrangement. VM-runden på Lånke er vårt største og viktigste bilsportsarrangement. Det er vårt utstillingsvindu til verden, og enhver gulrot og oppmuntring for de som stiller opp vil forhåpentligvis øke motivasjonen, sier generalsekretær i NBF Hallgeir Raknerud. Det var under en Kick-Off for de frivillige på onsdag denne uken han trakk gulroten opp av lomma til stor jubel fra de fremmøtte.

-Vi setter ned en jury som vil plukke ut en av de frivillige som får flyreise, hotellopphold og billetter for to personer til VM-runden i Riga i Latvia første uken i oktober. Vi håper det kan være inspirasjon både for de som var tilstede på årets Kick-Off og også for å kunne rekruttere enda flere frivillige, sier Raknerud.

Andreas Bakkerud, som skal kjøre årets VM-sesong i en Ford Focus og som er en del av NBFs elitesatsing Team Norway var til stede under ukens Kick-Off og også han berømmer de frivilliges innsats.

-Det er flott av NBF å sette opp en slik premie, for uten de frivillige hadde vi aktive rett og slett ikke hatt noen løp å kjøre. Vi norske førerne er stolte av at løpet på Lånke ble kåret til det beste i VM i fjor, og vi håper selvfølgelig at det blir minst like bra i år, sier Bakkerud.

hellrx
Årets VM-runde på Lånkebanen arrangeres av NAF Stjørdal og NAF Motorsport Trøndelag i samarbeid med flere motorklubber i Trøndelag. VM-runden kjøres 10.-12. juni. Det er årets femte VM-runde, og førere som Petter Solberg, Sebastien Loeb, Andreas Bakkerud, Ken Block, Tommy Rustad og mange flere er klare for start. NRK TV har dessuten sikret seg rettighetene til årets rallycross-VM og vil sende fra og med første runde i Portugal 15.-17. april.

Billettsalget for runden på Lånke er i gang: https://hellrx.hoopla.no/sales/hellrx2016/

Mer informasjon på www.hellrx.com