Oslo Motor Show 2020 avlyst

23.-25. oktober skulle  Oslo Motor Show vært arrangert for 11. året på rad, men på grunn av koronasituasjonen får arrangøren dessverre ikke gjennomført Oslo Motor Show i år.

-Grunnet koronapandemien og endringen i COVID-19 forskriften har vi i samråd med vår samarbeidspartner Fabas besluttet at det ikke lar seg gjøre å arrangere årets Oslo Motor Show. Det er per i dag ikke tillatt å arrangere samlinger for flere enn 200 personer av gangen, noe som gjøre det umulig for oss å gjennomføre Oslo Motor Show denne høsten,  sier Tommy Larssen, prosjektleder for Oslo Motor Show.

– Vi vet at mange utstillere og besøkende er fryktelig skuffet nå. Vi deler deres frustrasjon og hadde lagt til grunn at Oslo Motor Show kunne gjennomføres i oktober som planlagt frem til regjeringen endret spillereglene.

Vi er svært lei oss for at vi ikke kan åpne dørene våre for utstillere og besøkende disse oktoberdagene, men denne situasjonen rår vi ikke over og må forholde oss til forskriften regjeringen har nedfelt. Regjeringen valgte i juni å endre Covid-19 forskriften til også å omhandle varemesser.

Her kommer litt praktisk informasjon:

Har du kjøpt billett?

Vi vil tilbakebetale billetter så fort som mulig. Pengene blir innbetalt til bankkortet du benyttet da du kjøpte billettene. Ved spørsmål om billetter kan du kontakte oss på support@venyou.no

Har du booket en kommersiell stand for 2020?

Påmeldte utstillere blir selvfølgelig ikke fakturert for 2020, men får mulighet til å videreføre sin påmelding til neste års Oslo Motor Show. Dato for neste arrangement blir 29.-31. oktober 2021. Vi kontakter dere med nærmere informasjon.

Har du søkt om klubbstand for 2020?

Denne søknaden vil ikke bli behandlet. Ønsker dere å søke om klubbstand til arrangementet i 2021 må dere sende inn ny søknad når det nærmer seg.

Har du søkt om utstillingsplass til et kjøretøy?

Denne søknaden vil ikke bli behandlet. Ønsker du å søke om å stille ut kjøretøy til arrangementet i 2021 så må du sende inn ny søknad når det nærmer seg.

Vi planlegger neste Oslo Motor Show 29. – 31. oktober 2021.