Østberg kjører tredje EM-runde

Mads Østberg og hans svenske kartleser Patrik Barth er klare for årets tredje EM-.runde, Rally Polen denne helgen.

I dag (fredag) klokken 12.30 kjøres shake down foran dette tradisjonsrike løpet som ble arrangert for første gang i 1921. Det har også hatt VM-status, og Andreas Mikkelsen/Anders Jæger vant løpet i VW Polo WRC i 2016.

Mads Østberg ligger på en 4.plass i EM-sammendraget med sin Citroën C3 Rally2. Han åpnet godt med andreplass i Rally Serras de Fafe i Portugal, mens det ble brutt løp på Gran Canaria. Mads har 24 poeng, mens EM-leder Hayden Paddon har 58 etter seier i Portugal og andreplass på Gran Canaria.

-Vi er klare for å kjempe her i Polen. Dette er et spesielt rally i forhold til fart og underlag. Etappene ser spektakulære ut så vi er klare, sier Mads Østberg foran dagens start. I tillegg til shake down kjølres også løpets første fartsetappe i kveld kl. 18.30. Totalt skal det kjøres 16 etapper før det hele avsluttes søndag ettermiddag.

Ola Nore Jr med kartleser Rune Eilertsen deltar også i en Renault Clio Rally4.