Pressemelding: Henriksen i toppen i Kristianstad i Sverige

Lørdag var det løp i Senior 125 med hele 62 sjåfører, som også er den 2. runden av Iame series Sweden.

Startet dagen bra og vi hadde god følelse gående gjennom hele dagen som gjorde at vi starta P4 i finalen, får en god start og starter fort å plukke de foran og har ledelsen med 5 runder igjen, men vår gode Team kompis Elliot kommer for fort og tar oss når det er 3 runder igjen til mål. Dette gjør at vi ender på en 2. plass samlet sett, men tar en solid seier i Iame Cupen som kjøres i samme løp.

(I Sverige er det lov å bruke 3 forskjellige motorer i Senior 125 men 60 av 62 sjåfører kjørte samme motor som meg, vinneren kjørte en annen motor)

Søndag og løp i OK, klassen vi kjører i EM, her også holder vi jevnt over godt tempo gjennom hele dagen, vi starter P3 i finalen og er først etter første runde og der holder vi oss helt til målflagget viftes. Så det ble seier her også, dette er også ekstremt god trening å ta med seg før EM på samme bane i August, jeg må også takke storebror Sander som er min mekaniker, han har blitt utrolig god sier Casper Henriksen.