Pressemelding: Nok en seier til Storm Gjerdrum

I sin tredje race helg i serien sikret Storm Gjerdrum sin andre seier i ADAC Tourenwagen Junior Cup på TT Circuit Assen i Nederland. Unggutten satte også sin første pole position og sørget for seier etter rask og stødig kjøring i et felt på 16 like biler.

Det ble en varm og vindfull helg på TT Circuit Assen, og for Storm endte lørdagens løp på en 5 plass etter problemer med bremsene. Teamet jobbet for å finne problemet og Storm kunne starte kvalifisering søndag formiddag med en bil som fungerte optimalt. Allerede i runde 2 satte Storm beste tid som ingen av konkurrentene klarte å slå og dermed kunne Storm starte fra Pole Position i søndagens 2 løp.

Med stillestående start ble det tett racing inn i første sving og konkurrenten Cedric Fuchs kom forbi Storm som lå på yttersporet. Etter noen svinger vist Storm igjen at han var raskere og ledet deretter løpet inn til mål.

-Veldig fornøyd med helgen, i kvalifisering 1 og løp 1 på lørdag hadde vi trøbbel med bremsene som hang på og som gjorde at jeg hadde dårlig fart i bilen, men vi fant problemet og bilen var uten problemer til kvalifisering 2 der jeg satte pole position. I søndagens løp kom jeg ut av første sving som nummer 2, men tok tilbake ledelsen som jeg holdt hele løpet. Banen var rask og det var veldig gøy å kunne vise at den første seieren på Spa ikke bare var flaks, sier Storm

Etter kun å ha deltatt på tre av fem racehelger så langt, da Storm ikke var gammel nok til de to første, ligger Storm nå på en 5 plass sammenlagt i mesterskapet og ligger godt an til å bli ‘Rookie of the year’.