Rallycross NM 2020 – Det blir løp

Regjeringens pressekonferanse sist fredag gav oss dessverre ikke den økningen til 500 personer på et arrangement som vi hadde håpet på. Men positive arrangører har allikevel funnet løsninger for at vi skal få gjennomført NM i Rallycross 2020.

På NMK Gardermoen sitt løp 5.-6. september blir NM gjennomført som to enkeltdager for de forskjellige klassene. Hvilke klasser som skal kjøre hvilken dag blir avgjort når påmeldingen er stengt og man får sett på fordelingen av deltagere.

Vi er veldig fornøyd med at våre arrangører er løsningsorienterte og tar på seg ekstra utfordringer for at deltagerne skal få kjørt løp sier leder i Rallycrosseksjonen i Thomas Strand. Dette vil medføre noe logistikk-utfordringer lørdag kveld hvor man skal foreta et bytte av utøvere, men arrangøren bretter opp armene og sier at det skal vi løse.

Deltagere som kjører lørdag må forlate arrangementet snarest mulig etter løpet lørdag og søndagens deltagere blir deretter sluppet inn. Vi skal på den måte til enhver tid holde oss innenfor kravet om maksimum 200 personer. Med positivitet og respekt fra utøverne regner vi med at dette vil løse seg bra,

NMK Gardermoen har laget egen deltagermelding om dette som kan leses her.

For best mulig planlegging av disse to dagene er det viktig at deltagere melder seg på så fort som mulig. På den måten kan arrangør se utviklingen og bestemme fordeling ganske raskt etter påmeldingsfristen.

På grunn av begrensningen ser man dessverre ikke det mulig å innby til gjesteklasser som tidligere varslet (Rallycross historisk og Shortcar).

For NM-runden hos NMK Grenland må man inntil videre forholde seg til det som er publisert og følge med på eventuelle endringer og informasjon.

Vedrørende NM på Momarken avventer vi situasjonen og kommer med informasjon senere.